Financial Controller till We Select

Stockholm
Ansök senast 2019-03-31

”It’s only crazy until you do it” är ett citat som möter oss på kontoret varje dag. Vi har lånat det från ett annat marknadsledande bolag som också alltid ligger i framkant. Det passar extra bra då inget annat företag i vår bransch har gjort det vi gör.

Så vilka är vi?

Vi hjälper Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och tech. För våra prestationer och vårt nytänkande har vi blivit utnämnda till ett Gasellföretag tre år på raken, fått utmärkelsen ”Ett av Sveriges Superföretag” och sist men inte minst vann vår fantastiska marknadschef pris som Årets Rookie på Inhousetävlingen 2018. Visst blir du lite nyfiken på att läsa mer?

Vi är ett företag som alltid har gått vår egen väg - från starten 2011 till idag. Vi är också ett företag som tycker att digital Employer Branding kombinerat med teknologi i världsklass är det bästa som finns. Det är så vi hjälper stora företag och globala varumärken att hitta fantastiska medarbetare. 130 av Sveriges 200 största bolag anlitar oss, både i Sverige, Europa och globalt.

Vad söker vi?

Nu söker vi för första gången en Financial Controller, en roll som är mycket efterlängtad av vår VD som du även kommer att rapportera till. Som enda ekonomifunktion på företaget är du vår expert inom ditt område och kommer till stor del få vara med och utforma din roll och framtida utveckling. Vi har sedan starten 2011 växt med drygt 50% per år, en resa som bara har börjat varför din roll blir extra viktig för vår framgång. Kanske är du vår framtida ekonomichef alternativt en stjärna i teamet.  

Dina arbetsuppgifter är högst varierande men bland annat ingår:

  • Hantering av kund- och leverantörsfakturor
  • Stämma av konton samt se över företagets kostnader/intäkter
  • Ta fram prognoser för beslutsunderlag
  • Bygga interna kontroller
  • Delaktighet i budgetarbete
  • Arbeta med bl. a löneattestering i vårt lättanvända och helt digitala system (PE Accounting)

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst, varifrån spelar mindre roll. Kanske sitter du fast i en större organisation och längtar till ett mindre bolag där du får möjlighet att ta ett större ansvar och göra skillnad? Eller så har du kanske arbetat några år som konsult och är trött på långa arbetsdagar? Oavsett vad du har för bakgrund inom ekonomi är dina personliga egenskaper avgörande för om du kommer att trivas hos oss. Vi söker dig som likt oss gillar att springa fort och ha kul på jobbet, men som också är strukturerad, analytisk och noggrann. Heltid eller deltid kan diskuteras då det går att anpassa efter individuella behov.

Vi har tron på att vi kan erövra världen, så vi söker dig som tycker det låter som en rolig utmaning!

Vi sitter precis vid Stockholms nya citykärna Brunkebergstorg, på Drottninggatan 25 på 750 fantastiska kvm. Men vi tror inte att det är kontoret i sig eller vårt framgångsrika koncept som gör att du kommer att le på väg till jobbet. Vi tror att det är vi, dina 40 nya härliga kollegor! Vi är vana att springa snabbt, vara innovativa och alltid leverera toppklass. Det är vårt kundlöfte.

Vårt löfte till dig är att du kommer växa, skratta (mycket!) och utvecklas snabbt, samt vara en mycket viktig del i vårt företagsbygge. Dessutom tar vi alltid hand om våra medarbetare i alla lägen. Det är så vi skapar magi tillsammans!

Har du läst ända hit? Ansök! Sista dagen är den 31 mars 2019. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist, tel. 0701 – 46 84 14. 

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@weselect.com