Juniora Researchers

Stockholm
Ansök senast 2019-03-24

Gillar du förändringar och vill vara med på en spännande resa? Vi söker nu fler juniora Researchers till vårt team som vill vara involverade i stora delar av rekryteringsprocessen, ta ägandeskap och utmanas på ett innovativt företag som utmanar marknaden på fler än ett sätt.


Vi har tron på att vi kan erövra världen, så vi söker dig som tycker det låter som en rolig utmaning!

Vi sitter precis vid Stockholms nya citykärna Brunkebergstorg, på Drottninggatan 25, på 750 kvm (med fönster i 360 grader). Om det är en slump att Spotify flyttade hit sitt nya HK låter vi vara osagt. Men vi tror inte att det är vare sig kontoret eller vårt framgångsrika koncept som gör att du kommer att le på väg till jobbet. Vi tror att det är vi, dina 40 st nya härliga kollegor! Vi är vana att springa snabbt, vara innovativa och alltid leverera toppklass. Det är vårt kundlöfte.

Vårt löfte till dig är att du kommer växa, utvecklas och vara en mycket viktig del i vårt företagsbygge. Dessutom tar vi alltid hand om våra medarbetare i alla lägen. Det är så vi skapar magi tillsammans!


Vad gör en Junior Researcher på We Select?

Som Researcher på deltid hos oss ansvarar du för att stötta rekryterarna i deras processer med bland annat annonsering, search, telefonintervjuer och referenstagning. Rekrytering hos oss innebär inte bara rätt person på rätt plats, utan för oss är det så mycket mer. Det är en långsiktig resa, en kvalitativ process och upplevelse där alla delmoment spelar en lika viktig roll. Rollen som Researcher är alltså helt avgörande för att vi som helhet ska kunna leverera mästarklass till våra kunder. Hos oss får du vara med och skapa framgångsrika samarbeten med många av Sveriges största bolag. Du välkomnas till ett härligt team om åtta Researchers på vårt kontor på Drottninggatan!


Vem är du?

Vi söker främst dig som är student och vill ha en deltidstjänst vid sidan av dina studier, samt har minst 1 år kvar av dina studier. Nuvarande Researchers arbetar 2 dagar i veckan och schemalägger sig själva efter verksamhetens behov. Det absolut viktigaste är dock att du likt oss, har ett stort intresse för rekrytering, affären och kundrelationen.

Grundläggande kvalifikationer:

·        Goda datorkunskaper

·        Minst 1 års erfarenhet av service

·        Påbörjad universitetsutbildning med minst 1 år kvar av dina studier

Variationen på uppgifterna är stor och arbetstempot högt, därför söker vi dig som trivs med att ta eget ansvar och som vågar äga uppgiften. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering sedan tidigare. Du kommer samtidigt märka att vår kultur genomsyras av hjälpsamma kollegor och en tro på att vi har mycket att lära av varandra.


Hur är du som person?

Vi ser gärna att du är en strukturerad, serviceinriktad och förtroendeingivande person som brinner för rekrytering. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och driver självständigt ditt arbete framåt med en simultan förmåga att se helheten och värdet i att vi är bäst tillsammans. Vidare är du snabblärd, prestigelös och flexibel. Det är meriterande om du har du minst 1 års arbetserfarenhet av administrativa uppgifter och kundservice. Du mår bäst i en miljö där teamet sporrar varandra i att hela tiden bli bättre och nå nya nivåer när det kommer till effektiva arbetssätt, leverans och service, så väl internt som mot externa parter.


Ansök redan idag!

Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med många av Sveriges mest attraktiva och inspirerande arbetsgivare på samma gång! Har vi gjort dig nyfiken? Skicka in din ansökan redan idag. Självklart kan du söka tjänsten direkt genom mobilen med din LinkedIn-profil. Har du några frågor om oss eller hur det är att jobba på We Select, kontakta Linda Hedlund, 073-651 61 38.


Urval sker löpande och screening-tester kommer att genomföras som steg ett i processen. Sista ansökningsdag är 24 mars.


Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson

Linda Hedlund

linda.hedlund@weselect.com

0736 – 51 61 38

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Juniora Researchers
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %